اداره کل شیلات استان کرمانشاه


جستجو

جستجوي پيشرفته پورتال


منوي اصلي
row22.gif صفحه اصلی
row22.gif تماس با ما
row22.gif معرفي به دوستان
row22.gif پيشنهادات و انتقادات
row22.gif نقشه پورتال

row23.gif درباره ماShow/Hide content
row21.gif سوابق و اهداف
row21.gif معرفی مسئولان و کارشناسانShow/Hide content
row22.gif مدیر و معاونین
row22.gif کارشناسان فنی - اجرایی
row22.gif کارشناسان اداری-مالی
row22.gif مديران قبلي
row21.gif واحد هاي وابستهShow/Hide content
row22.gif كارشناسان شهرستان ها
row22.gif شيلات قصرشيرين
row21.gif اطلاعات آماری

row23.gif راهنمای متقاضیانShow/Hide content
row21.gif راهنماي عمومي وگردش کارShow/Hide content
row22.gif سردابي
row22.gif گرمابي
row22.gif ساير آبزيان
row21.gif فرم هاي مورد عملShow/Hide content
row22.gif سردابی
row22.gif گرمابی
row22.gif ساير فرم ها

row23.gif منابع آبی استانShow/Hide content
row21.gif اسلام آباد
row21.gif پاوه
row21.gif ثلاث باباجاني
row21.gif جوانرود
row21.gif دالاهو
row21.gif روانسر
row21.gif سرپل ذهاب
row21.gif سنقر
row21.gif صحنه
row21.gif كرمانشاه
row21.gif كنگاور
row21.gif گيلانغرب
row21.gif هرسين

row23.gif آبزیان پرورشی Show/Hide content
row21.gif ویژگی های ماهیان پرورشی
row21.gif ماهیان گرمابیShow/Hide content
row22.gif انواع ماهیان گرمابی
row22.gif تغذیه
row22.gif حدود زمان و وزن رهاسازی
row21.gif ماهیان سردابی
row21.gif ماهیان خاویاری
row21.gif سایر آبزیانShow/Hide content
row22.gif ميگوي آب شيرين
row22.gif خرچنگ دراز آب شيرين

row23.gif ماهیان بومی استانShow/Hide content
row21.gif اهميت ماهيان بومي و روش معرفي
row21.gif خانواده كپورماهيان
row21.gif خانواده مارماهيان آب شيرين
row21.gif خانواده گربه ماهيان آب شيرين

row23.gif مزارع پرورش ماهیShow/Hide content
row21.gif معرفی مزارع استانShow/Hide content
row22.gif گرمابی
row22.gif سردابی
row21.gif تصاوير مزارع پرورشيShow/Hide content
row22.gif  گرمابی
row22.gif سردابی

row23.gif روشهای آبزی پروریShow/Hide content
row21.gif تاريخچه تكثير وپرورش ماهي
row21.gif پرورش ماهی در سیستم باز
row21.gif پرورش ماهي مداربسته
row21.gif پرورش ماهی در محیط محصورShow/Hide content
row22.gif پن
row22.gif کیج يا قفسShow/Hide content
row22.gif پرورش ماهي در قفس
row22.gif نوع و محل قفس
row22.gif مواد مناسب ساخت قفس
row22.gif نكات مديريتي
row21.gif پرورش ماهی با کشاورزیShow/Hide content
row22.gif دو منظوره احداثی
row22.gif ذخیره آب
row22.gif شالیزار

row23.gif بهداشت و تغیه ماهیShow/Hide content
row21.gif بهداشت در مزارع پرورشي
row21.gif تغذیه ماهی هاShow/Hide content
row22.gif گرمابی
row22.gif سردابی

row23.gif صنایع شیلاتیShow/Hide content
row21.gif فرآوري آبزيان
row21.gif معرفي محصولات
row21.gif بازارآبزيان استانShow/Hide content
row22.gif مراكز عرضه آبزيان
row22.gif معرفي ماهيان بازار

row23.gif آشپزخانه آیزیانShow/Hide content
row21.gif فوايد مصرف آبزيان
row21.gif تشخيص ماهي سالم و تازه
row21.gif پاك كردن و آماده سازي
row21.gif روش هاي كلي طبخ آبزيان
row21.gif منوي طبخ ماهي
row21.gif منوي طبخ ميگو

row23.gif شیلات و کودکانShow/Hide content
row21.gif اطلاعات عمومي
row21.gif شگفتي هاي جهان آبزيان
row21.gif بازي و سرگرمي

row23.gif سایت های مرتبطShow/Hide content
row21.gif شیلات سایر استان ها
row21.gif مراکز تولید خوراک آبزیان
row21.gif شرکت های تولیدی و خدماتی
row21.gif سایت های شیلاتی خارجی

row23.gif كاربران سايتShow/Hide content
Access restricted to our members ليست كاربران
row21.gif صفحه شخصي

row23.gif اخبار سايتShow/Hide content
row21.gif ارسال خبر
row21.gif موضوعات

row23.gif محتوای اطلاع رسانیShow/Hide content
row21.gif دريافت فايل
row21.gif سوالات رايج
row21.gif پيوندهاي وب
row21.gif معرفي به دوستان

row23.gif ضميمه هاShow/Hide content
row21.gif مقالات
row21.gif برترينها
row21.gif ايميل فارسي
row21.gif گالري

row23.gif اطلاعاتShow/Hide content
row21.gif پيشنهادات و انتقادات
row21.gif آمار و ارقام
row21.gif جستجو

row23.gif گزارش هاShow/Hide content
row21.gif سالنامه آماری شیلات 89-1379

row23.gif ایمیل سازمانیShow/Hide content
row21.gif ورود به ایمیل فارسی
row21.gif ورود به ایمیل انگلیسی


پیوند های مهم

دفتر مقام معظم رهبری

مجلس شورای اسلامی

وزارت جهاد کشاورزی

شیلات ایران

جهاد کشاورزی استان کرمانشاه

پورتال مردم

پرتال ایران



سامانه پیام کوتاه
سامانه پیام کوتاه

خروجی RSS

RSS پورتال



پیام های شیلاتی



ورود مدیر




معرفي آبزيان پرورشي استان(ميگوي آب شيرين)

.
مشاهده 1917   چاپ اين مطلب




معرفي آبزيان پرورشي استان(ميگوي آب شيرين)

نام علمي و مشخصات كلي گونه:                                               

ميگوMACROBRACHIUM     ROSENBERGII): ي آب شيرين (كلمه ماكرو براكيوم بمعني بازو بزرگ مي باشد .

اين مي اسم عمومي آن ميگوي عظيم يا بزرگ رودخانه اي است . وSCAMPI نيز خوانده می شود.   از اختصاصات آن اين است كه در آب شيرين و شوري كم رشد  می نمايد. به اسامي PRAWN  ,يا گوها از شاخه بند پايان و از سخت پوستان ده پا بوده و موطن اصليشان مالزي و شمال شرقي آسيا است و دوره زندگيشان در آبهاي لب شور مصب رودخانه ها و آبهاي شيرين كامل مي شود .

 

        تاريخچه تكثير و پرورش در ايران و استان كرمانشاه

تكثير و پرورش ميگوي بزرگ آب شيرين بطور آزمايشي از سال 1372 در ايران آغاز شد . طي 5 سال گذشته قابليتهاي اينگونه براي پرورش بصورت توام با كپور ماهيان و بصورت تك گونه اي در استانهاي خوزستان كرمانشاه ,كرمان مورد تجديد قرار گرفت و نتايج رضايت بخشي را بدنبال داشته است .

دراستان كرمانشاه با توجه به تنوع اقليمي و وجود آب وهوا و خاك مناسب مي توان گونه هاي متنوعي از آبزيان را پرورش داد ،به خصوص در منطقه قصرشيرين كه براي پرورش ميگوی آب شيرين شرايط مناسبي را دارا مي باشد و فعاليت پرورش ميگو آب شيرين در اين منطقه توسط شيلات استان در ايستگاه تحقيقاتي از سال 1376 آغاز و نتايج چشمگيري در زمينه پرورش بدست آمد .

          انواع روشهاي پرورش :

الف- پرورش توام با كپور ماهيان بدون استفاده از غذاي دستي

ب- پرورش توام با كپور ماهيان با استفاده از غذاي دستي

ج- پرورش تك گونه اي بدون استفاده از سيستم هوا دهي

د- پرورش تك گونه اي با استفاده از سيستم هوادهي

 

شرايط مورد نياز جهت پرورش ميگو آب شيرين

1-           آب

الف- دماي مناسب براي رشد و تغذيه ميگو آب شيرين 26 تا 30 درجه سانتي گراد است .

ب- ميزان اكسژن محلول آب بيش از 4 ميلي گرم در ليتر

ج-PH مناسب جهت پرورش 7-8/5

د- شوري  0/5 (PPT ) جهت پرورش

ه- سختي 40 تا 150 PPM

2-           خاك

الف- استخرهاي پرورش ميگو بصورت خاكي بوده و اندازه استخر 0/7-1 هكتار مناسبترين استخرها جهت پرورش ميگو آب شيرين ميباشد . عمق استخرها 2 - 2/6 متر است .

ب- PH خاك استخر تا حد امكان مي بايست خنثي باشد .

پ- جنس خاك، رس يا رسی لومي يا لومي رسی باشد .

       حدود طول دوره پرورش و زمان رها سازي و برداشت

زمان رهاسازي ميگو آب شيرين در منطقه قصر شيرين از نيمه دوم ارديبهشت ماه كه دماي آب به 20 و بالاي 20 درجه سانتي گراد ميPL15 تا PL30 ميباشد. رسد انجام ميگيرد و طول دوره پرورش 150 تا 160 روز است تا ميگو به وزن بازاري برسد و زمان برداشت بر اساس دماي آب تعيين مي گردد وزمانيكه دماي آب به 20 درجه سانتي گراد رسيد مي بايست عمليات بر داشت ميگو انجام پذيرد و مناسبترين مرحله جهت رها سازي در زمان پرورش

  

[ بازگشت به بخش آبزیان پرورشی | فهرست بخش ها ]
تمامی حقوق برای اداره کل شیلات استان کرمانشاه محفوظ می باشد - 1390

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.12 ثانیه